تعیین انواع دوربین مداربسته اداری

دوربین مداربسته اداری مزایای زیادی برای صاحبان کسب و کار و تیم های مدیریتی فراهم می کند. با این حال، انواع مختلفی از دوربین های امنیتی وجود دارد. بنابراین از کجا می دانید که کدام محصول، بهترین دوربین امنیتی اداری برای کاربردهای شما است؟
در ادامه چند روش مفید برای تعیین نوع دوربین امنیتی مناسب، بسته به نیازهای خاص را بررسی خواهیم کرد. برای راهنمایی مستقیم، با یکی از اعضای تیم فروش ما تماس بگیرید و شرایط خود را با جزئیات در میان بگذارید.

تعیین-انواع-دوربین-مداربسته-اداری

چگونه بهترین دوربین مداربسته اداری را پیدا کنیم؟

انتخاب دوربین های امنیتی برای کسب وکار شما ابتدا بستگی به این دارد که به دنبال چه چیزی هستید. به عنوان مثال، نظارت بر کارمندان در یک دفتر کوچک به همان نوع دوربین یک دفتر یا انبار بزرگ نیاز نخواهد داشت.
به طور مشابه، نیازهای نظارتی داخل و خارج از خانه، مانند روز، شب و اندازه پوشش متفاوت است. در ادامه با برخی از این تنظیمات مختلف به طور جداگانه آشنا می شویم.

اگر سیستم امنیتی محل دفتر ضعیف باشد، احتمال دارد افرادی از بیرون وارد دفتر شوند و به اموال آسیب برسانند یا آن­ها را بدزدند. مدارک مهم ارتباطات کاری و تجاری شرکت، برنامه ­های مالی، اقتصادی و … در دفتر نگهداری می­شوند.

نظارت بر دفتر کوچک :

دوربین-مداربسته-اداری

دوربین مداربسته اداری کوچک می توانند از نظر سبک، اندازه، نوع و البته هزینه متفاوت باشند. به طور معمول، نظارت تصویری در دفاتر کوچک برای نظارت بر کارمندان و بازدیدکنندگان انجام می شود.
این بدان معنی است که آنها معمولاً نیازی به محصولات دوربین مدار بسته با فناوری های بالا ندارند. در عوض، آن ها می توانند نسبتا ارزان باشند، حتی اگر به یک سیستم چند دوربینه برای پوشش کامل نیاز داشته باشید.
اگر تنها نیاز به یک دوربین امنیتی اداری کوچک دارید که یک نقطه را پوشش دهد، Bullet Cameras یک گزینه ارزان قیمت است. آنها برای نصب روی دیوار ایده آل هستند و نصب آنها به طور کلی بدون کمک حرفه ای انجام می شود.

سیستم های نظارتی اداری بزرگ :

بدیهی است که دوربین مداربسته اداری بزرگ باید مساحت بزرگتری را نسبت به همتایان اداری کوچک خود پوشش دهند. برای انتخاب دوربین و لنز مناسب باید فاصله پوشش را اندازه گیری کنید.

بسیاری از مدیران این مجموعه ها ترجیح می دهند سیستم های نظارت تصویری بیشتری را هم برای نظارت بر کارمندان و هم برای امنیت دارایی ها پیاده سازی کنند. آن ها همچنین معمولا شامل بیش از یک دوربین امنیتی اداری هستند، که به این معنی است که شما به سیستم های نظارت تصویری کامل نگاه خواهید کرد.

دوربین های سقفی یا DOME :

دوربین‌های Dome رایج‌ترین انتخاب برای محیط‌های اداری بزرگ هستند. یکی از دلایل این موضوع این است که آن ها می توانند بدون اینکه کسی بداند دقیقا به کجا نگاه می کند، کار کنند. علاوه بر این، یک دوربین مداربسته اداری از نوع سقفی یا گنبدی برای نصب روی سقف بهتر است و به طور کلی میدان وسیع تری را نسبت به همتایان تک فوکوس خود فراهم می کند.

نظارت بر انبار :

یکی دیگر از انواع دوربین مداربسته اداری که مورد استفاده قرار می گیرد دوربین های ناظر بر انبار ها هستند. این دوربین ها در زمان کنونی ما تقریبا یک مورد ضروری هستند. هدف آن ها نه تنها نظارت بر کارکنان و حفاظت از دارایی ها، بلکه اقدامات احتیاطی است.
یکی از دلایل این امر این است که آنها از صاحبان و مدیران انبار در برابر موارد مشکلات احتمالی محافظت می کنند. در محیط انبار، ماشین ها معمولا مورد استفاده قرار می گیرند و با این کار مقررات ایمنی رعایت می شود.

استفاده از دوربین های PTZ در انبار ها :

دوربین های PTZ گزینه مناسبی برای نظارت نظارتی در محیط انبار هستند. آنچه دوربین‌های PTZ در مقایسه با انواع دیگر دوربین‌ مداربسته اداری ارائه می‌دهند، توانایی اضافه شده برای پوشش مناطق بزرگ با حرکت دوربین است.
این در درجه اول به این دلیل است که آنها می توانند در جهات مختلف حرکت کنند، کج کنند و زوم کنند و برای پوشش خودکار مناطق از طریق تورهای از پیش تعیین شده قرار بگیرند. این به معنای داشتن یک دوربین است که دو ناحیه مجزا را در حین حرکت کنترل می کند و شما را از پرداخت هزینه دوربین های متعدد نجات می دهد.

نظارت داخلی / خارجی :

دوربین های مداربسته داخلی عموما ارزان تر هستند و به فناوری های کمتری نسبت به دوربین های خارجی نیاز دارند. آن ها نیازی به داشتن محفظه های مقاوم در برابر آب و هوا ندارند و لنز آن ها نیازی به دوام چندانی ندارد.
دوربین های نظارتی بیرونی باید ضد آب، پایه های بادوام، لنزهای مقاوم داشته باشند و به درستی نصب شوند. یکی از اشتباهات رایجی که در نصب خودکار دوربین های فضای باز رخ می دهد، عدم ایمن سازی مناسب محفظه ها است که باعث نفوذ رطوبت و ایجاد آسیب خواهد شد.
اشتباه رایج دیگری که افراد مرتکب می شوند، انتخاب نوع اشتباه لنز دوربین برای نیاز خود است. قبل از خرید یک دوربین مداربسته اداری که قادر به ارائه نتایج مورد نیاز شما نیست، حتما در مورد میدان دید، فاصله و برد آن به درستی تحقیق کنید.

نظارت شبانه روزی :

تنظیمات نظارت روز و شب با توجه به شرایط نوری متفاوت است. شرایط نور نقش مهمی در توانایی هر دوربین امنیتی اداری برای نظارت دقیق بر تنظیمات و ضبط فیلم قابل استفاده دارد.
هنگام نصب هر دوربین مداربسته اداری، مطمئن شوید که مناطقی را پیدا می کنید که شرایط نوری بهینه ای دارند. حتی اگر دوربین دید در شب داشته باشید، باز هم برای ثبت تصاویری که در آن ها می توانید همه چیز را به وضوح ببینید، باید سطحی از نور وجود داشته باشد.

نتیجه گیری :

دوربین امنیتی ITE راه حل های نظارت عالی برای مشتریان در طیف گسترده ای از صنایع مختلف دارد. اگر به یک دوربین مداربسته اداری برای محیط های کوچک، بزرگ، انباری، داخلی، بیرونی، تجاری، صنعتی یا هر محیط دیگری نیاز داشته باشید، تیم فروش ما می تواند به شما کمک کند.
حتما مجموعه کامل دوربین های امنیتی و محصولات نظارتی ما را بررسی کنید تا مشخصات و جزئیات بیشتر هر محصولی که به آن علاقه دارید را مشاهده کنید.

امیدواریم مقاله فوق توانسته باشد هر چند اندک در جهت جلوگیری متضرر شدن خریداران دوربین مداربسته اطلاعاتی را به نظر برساند . در آخر پیشنهاد می شود ، همواره در خرید ها کسب اطلاعات را فراموش نکنید .

همکاران ما در شرکت ایمن تصویر امرتات نیز همواره آماده ارائه راهنمایی و مشاوره در خرید دوربین مداربسته می باشند .

 

عضویت در خبرنامه

ایمیل خود را وارد کنید تا از تخفیفات ویژه ما باخبر شوید…

wiki.rdsiran.com