اشتباهات متداول درزمان تعویض دوربین های آنالوگ به IP

تعویض دوربین های آنالوگ به IP (انتقال از سامانه‌های نظارت تصویری آنالوگ به دیجیتال) در کاربری‌های مسکونی و تجاری بسیار متداول است، تفاوت چشمگیر بین سامانه‌های نظارت تصویری آنالوگ و تحت شبکه، دلیل مکفی و بدون چون و چرا در این باره می‌باشد.

در نگاه اول وجود بستر شبکه و علم مرتبط با آن برای استفاده افراد از این فناوری نظارت تصویری تحت شبکه کمی سخت و ترسناک به نظر می‌رسد، این ترس برای افرادی که با فناوری‌های نوین آشنایی چندانی ندارد متداول است و گاهاً در بروز رسانی این سیستم‌ها دچار اشکال و ابهام و اشتباه می‌شوند.

تصور می کنید که کل سیستم بایستی عوض شود :

بسیاری از مردم بر این باورند که در تعویض دوربین های آنالوگ به IP کلیه بخش‌های سیستم نظارت تصویری و بستر آن باید عوض شود و در این مهاجرت همه المان‌ها و بخش‌های سیستم منسوخ آنالوگ باید تعویض شده و دستگاه‌ها و بستر شبکه جایگزین  شود. این مشکل، چالشی جدی نیست و شما با استفاده از برخی از ابزارها و دستگاهها میتوانید از بستر و یا دوربین‌های آنالوگ استفاده نموده و کل سیستم با سیستم شبکه یکپارچه شود.

به طور مثال کابل کشی نیاز به تغییر ندارد و در صورت نیاز به استفاده از یک دوربین خاص و مشخص می‌توانید از بستر موجود آنالوگ استفاده کنید و یا میتوانید دوربین های آنالوگ را در بستر شبکه با استفاده از راهکارهای زیر به کار برید:

باید ابتدا با تجزیه و تحلیل موجودی و امکانات، ببینید چه چیزی قابل استفاده است و شما چگونه می‌توانید از آن بهترین استفاده را نمایید. این امر سبب کاهش هزینه کلی، بهره وری بهتر و بالا بردن کیفیت خواهد شد.

۱. با استفاده از مبدل‌های رسانه‌ای (مدیا کانورتور) بستر کابل کواکسیال موجود قابل استفاده در سامانه نظارت تصویری تحت شبکه خواهد بود، این مبدل ماهیت سیگنال رد و بدل شده در داخل کابل را به ۱۰۰ Mbps اترنت، تغییر می دهد. این مبدل ها محدودیت فاصله را نیز افزایش می‌دهند. کابل‌های اترنت معمولی CAT5e ، تا ۱۰۰ متر می‌تواند تصاویر دوربین‌ها را ارسال نمایند. در صورتیکه کابل‌های کواکسیال که از مبدل های کواکسیال به اترنت بهره می‌گیرند، بردی معادل ۱۵۲۵ متر دارند. استفاده از این مبدل‌های کواکسیال به اترنت سبب صرفه‌جویی در زمان کابل کشی و نیروی انسانی مورد نیاز برای اجرای پروژه می شود. به کمک این مبدل‌ها می‌توانید بستر موجود آنالوگ را برای دوربین‌های تحت شبکه خود به کار بگیرید.

۲. دوربین‌های آنالوگ می‌تواند با استفاده از اینکدرهای دوربین‌های تحت شبکه، مجددا مورد استفاده قرار گیرند. اینکدرها در همه جا وجود دارند و اینکدرها از یک کانال تا ۱۶ کانال در بازار وجود دارد. اینکدرها تصویر دوربین های آنالوگ را دریافت کرده و در خروجی به صورت پروتکل شبکه، به سامانه نظارت تصویری تحت شبکه این تصاویر تحویل می‌دهند. اینکدر ۴ کانال به معنای آن است که چهار دوربین آنالوگ را در ورودی درافت و به کمک یک کابل شبکه تصاویر آن ۴ دوربین را به بستر شبکه ارسال می‌کند. NVR که یک ذخیره کننده تحت شبکه برای دوربین‌های مداربسته IP می باشد، این تصاویر را ذخیره خواهد کرد .

ادغام و یکپارچه سازی دوربین های موجود کاملا سازگار نیست :

اگرچه اینکدرها و مبدل ها آنالوگ به کمک دوربین‌های آنالوگ آمده و آن‌ها را کدگذاری (اینکد) می‌نماید اما چند مورد استثنا برای این کدگذاری و یکپارچه سازی دوربین‌های آنالوگ با بستر شبکه وجود دارد. به طور مثال در دوربین‌های چرخشی  PTZ کدگذاری و پیکربندی می‌تواند مشکل‌ بوده و یا گاهاً سازگار نباشد. برای این منظور باید از اینکدر و همگام سازی آن با دوربین و  NVR اطمینان حاصل کنید. بنابراین از قابلیت کنترل دوربین چرخشی PTZ  از  NVR تا اینکدر حتما اطمینان حاصل نمایید.

پروتکل های متعددی برای مدیریت چرخش دوربین‌های آنالوگ وجود دارد. باید همه اجزاء شامل اینکدر، دوربین‌های چرخشی و  NVR ها را کنترل نمایید تا با یکدیگر کار می‌کنند و پس از آن تصمیم به خرید و اتصال آن‌ها نمایید. همچنین سایر فناوری‌های دیگر مرتبط با این سیستم‌را بررسی کنید ( نظیر انتقال تصویر) تا دچار مشکلات جدید نشوید.

از دست دادن عملکرد مرکز فرمان در هنگام تعویض سوئیچ ماتریس :

در سیستم‌های بزرگ و سامانه‌های نظارت تصویری گسترده که از سوئیچ ماتریس استفاده می‌نمایند، باید مطمئن شوید که در صورت استفاده از اینکدرها، کارکنان و نگهبانان قابلیت بهره برداری از سیستم را از دست نمی‌دهند. بروزرسانی سیستم تحت شبکه و از دست دادن قابلیت‌های قبلی  سبب بروز عیب بزرگ‌تر می شود و عملکرد معمول ممکن است دچار خدشه شود.

مطمئن شوید شما از نحوه مانیتورینگ روزانه افراد و نحوه پخش زنده و ذخیره سازی تصویر و کارکرد کلی شبکه اطلاعات لازم را به دست آورده‌اید. در صورت طراحی درست سیستم مدار بسته تحت شبکه، سامانه جدید باید با قابلیت بالاتری خدمات خود را ارائه دهد.

از دست دادن رزولوشن دوربین و تصاویر در زمان هایی که مورد نیاز نیست :

یکی از مشکلات متداول در دوربین های آنالوگ و  DVR، ذخیره سازی تصاویر  ارسالی از دوربین با رزولوشن بالا در تمام زمان‌ها است که دی وی آر بی وقفه این تصاویر را ذخیره می‌نماید و در نهایت به دلیل عدم قدرت بالای  DVR و کمبود قدرت پردازش دی وی آر  برخی از تصاویر قربانی شده و ذخیره نمی‌گردد.

استفاده از اینکدرهای تحت شبکه این مشکل را حل می‌کند و تصویر  D1 با نرخ ارسال ۳۰ تصویر در ثانیه را فراهم می‌نماید. قبل از انتخاب اینکدر مطمئن شوید که نباید گزینه دیگری را خریداری نمایید! با یک اینکدر خوب دیگر تصاویر فدا نمی شود.

نیاز به جبران فضای ذخیره سازی نیست :

با توجه به رزولوشن بالا و وضوح تصویر بیشتر، فضای ذخیره سازی بالاتر نیز مورد نیاز است. باید مطمئن شوید با توجه به رزولوشن و نرخ ارسال، فضای ذخیره سازی مناسبی را در نظر گرفته‌اید.

به عنوان مثال در دی وی آرهای قدیمی با رزولوشن ۲۴۰*۷۲۰ که  ۲CIF نام داشت و ۷.۵ تصویر در ثانیه تنظیم شده بود برای ۳۰ روز ۱ ترا بایت فضا باید در نظر گرفته می‌شد. بنابراین در رزولوشن D1 که اندازه تصویر ۶۴۰*۴۸۰ است  و نرخ ارسال ۳۰ تصویر در ثانیه است، فضای ذخیره سازی ۸ ترابایت خواهد شد.

مزایای بسیاری از استفاده سیستم‌های قبلی نظارت تصویری در هنگام بروزرسانی آن به سامانه تحت شبکه وجود دارد و نیازی به شروع از صفر نیست.

نتیجه گیری :

 با خرید اینکدر میتوانید تعداد کمتری دوربین تحت شبکه خریداری نمایید. به شما توصیه می‌کنیم با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید تا درباره هزینه اینکدر و دوربین‌ها اطلاع کسب کرده و با مشورت با آن‌ها بهترین راهکار را در حوزه استحفاظی خود پیاده نمایید.

امیدواریم مقاله فوق توانسته باشد هر چند اندک در جهت جلوگیری متضرر شدن خریداران دوربین مداربسته اطلاعاتی را به نظر برساند . در آخر پیشنهاد می شود ، همواره در خرید ها کسب اطلاعات را فراموش نکنید .

همکاران ما در شرکت ایمن تصویر امرتات نیز همواره آماده ارائه راهنمایی و مشاوره در خرید دوربین مداربسته می باشند .

 

عضویت در خبرنامه

ایمیل خود را وارد کنید تا از تخفیفات ویژه ما باخبر شوید…

wiki.rdsiran.com