انواع روش های انتقال تصویر

در سال های اخیر انتقال تصویر بسیاری از دغدغه های اشخاصی که اقدام به نصب دوربین مداربسته می کنند را مرتفع ساخته ، از طریق انتقال تصویر شما می توانید تصاویر دوربین های مداربسته را در هر کجای دنیا با استفاده از شبکه ی اینترنت دریافت نمایید .
در این مقاله به بحث و بررسی درباره ی انواع روش های انتقال تصویر خواهیم پرداخت .
چه دستگاه هایی می توانند انتقال تصویر داشته باشند .

چه دستگاه هایی می توانند  انتقال تصویر داشته باشند

در سیستم های دوربین مداربسته تجهیزاتی که قابلیت انتقال دارند عبارتند از : انواع استندالون ها ، شامل XVR ، NVR ، AVR ، DVR دوربین های تحت شبکه و دوربین های Baby Cam  و دوربین های All In 1

 

به خاطر داشته باشید با تمام مزایایی که انتقال تصویر می تواند داشته باشد ، گاهی خطرناک نیز می باشد ، زیرا ممکن است تصاویر دوربین های مداربسته ی شما در دسترس شخص غیر مجاز قرار گیرد . 

حتما بخوانید: آشنایی با IP Address

انواع روش های انتقال تصویر عبارتند از :

انتقال تصویر ip

انتقال تصویر P2P

انتقال تصویر DDNS

روش IP

برای انتقال تصویر به روش IP دو رویکرد وجود دارد:

 

انتقال تصویر محلی :
در صورتی که از شبکه ی محلی (بی سیم – سیمی ) استفاده می نمایید می بایست پس از نصب دستگاه استندالون به کامپیوتر ( مستقیم – غیر مستقیم ) ، نرم افزار CMS را در کامپیوتر نصب نمایید ، سپس IP دستگاه را در نرم افزار جست و جو نمایید .
دستگاه را انتخاب کرده نام کاربری و رمز عبور را وارد نمایید . انتقال تصویر انجام شده و تصاویر را می توانید در نرم افزار مشاهده کنید .
در صورتی که بخواهید انتقال تصویر بر روی موبایلی داشته باشید همین مراحل را در موبایل باید انجام دهید، در نظر داشته باشید باید از طریق WIFI به شبکه متصل باشید .

 

انتقال تصویر جهانی :
برای انتقال تصویر بصورت جهانی می بایست از شرکت تامین کننده ی اینترنت شما ، اقدام به خرید IP استاتیک نمایید ، لزوم این کار برای این می باشد که IP های شرکت های ISP به صورت پیش فرض متغیر می باشد و با خاموش و روشن شدن مودم یا هر چند روز یک بار به صورت اتوماتیک IP شما تغییر خواهد کرد ، پس از تهیه IP ایستا باید از طریق Port Forwarding در تنظیمات مودم ، IP دستگاه استفاده نمایید ، زیرا DMZ تمامی پورت های IP را فوروارد می کند و همین کافیست تا هکر ها دستگاهتان را هک کنند و دسترسی غیر مجاز از دستگاهتان را به دست بیاورند .
در ادامه می بایست همان تنظیمات محلی را انجام دهید با این تفاوت که ب جای IP دستگاه استندالون ، IP استاتیک را وارد نمایید .

انتقال-تصویر-در-لپتاپ

روش P2P

شرکت های تولید کننده ی دوربین های مداربسته و استندالون ها برای کاهش هزینه قابلیتی را در دستگاه ها قرار دادند که کاربر بدون تهیه IP ایستا قادر به انتقال تصویر باشد .
این قابلیت P2P نام دارد . مکانیزم کاری PTP یا نظیر به نظیر این گونه است که شرکت ، یک سرور متصل به اینترنت دارد که رابط بین دستگاه انتقال دهنده (DVR ، NVR و …) و دستگاه دریافت کننده ( موبایل ، لپتاپ ) در بستر اینترنت میباشد . کافیست کاربر پس از اتصال دستگاه به اینترنت شناسه ی دستگاه را در نرم افزار موبایل یا لپتاپ وارد کند و نام کاربری و پسورد را درج نماید .
سپس تصاویر را به صورت زنده در موبایل یا لپتاپ خود دریافت خواهد کرد.

روش DDNS

در صورتی که P2P و IP برای انتقال تصویر در دسترس نباشد توصیه می شود از DDNS استفاده نمایید .
تصور کنید پروژه ای در منطقه ای دارید که سرویس دهنده ی اینترنت با IP ایستا وجود ندارد و همچنین دستگاهتان سرویس P2P ندارد ، در این صورت از  DDNS (DNS پویا) استفاده می شود .
شرکت هایی مانند No-IP این سرویس را می فروشند .
DDNS به شما یک دامنه می دهد که در صورتی که  IP اینترنت شما تغییر کند ، IP  جدید را برای آن دامنه سِت می کند و بدین صورت دامنه ی شما همیشه قابلیت انتقال تصویر را خواهد داشت .
بنابراین ابتدا باید در سایت ارائه دهنده ی DDNS ثبت نام نمایید و سرویس مورد نظر را خریداری نمایید پس از آن وارد تنظیمات DDNS دستگاه شوید و اطلاعات حسابتان را وارد نمایید ، سپس در نرم افزار سِت نمایید .

نتیجه گیری

انتقال تصویر از روش های مختلف امکان پذیر می باشد ولی توصیه می شود از روش IP استفاده نمایید ، زیرا امنیت بالاتری دارد .
شایان ذکر است هر چند وقت یکبار رمز عبور خود را عوض کنید و اکیدا از در اختیار قرار دادن اطلاعات حساب دستگاه استندالون خودداری نمایید .

تهیه شده در دپارتمان آموزش شرکت ایمن تصویر امرتات فعال در زمینه سیستم های حفاظتی و دوربین

مداربسته ، لطفا ما را از پیشنهادات و انتقادات سازنده خود بهره مند سازید . از حمایت شما سپاسگزاریم .

 

عضویت در خبرنامه

ایمیل خود را وارد کنید تا از تخفیفات ویژه ما باخبر شوید…

wiki.rdsiran.com